ვერმიშელი ქათმის ხორცითა და ბოსტნეულით ვერმიშელი ქათმის ხორცითა და ბოსტნეულით />


  07:12:14     09-03-2012

ვერმიშელი ქათმის ხორცითა და ბოსტნეულით

a15913.jpg

მასალა:

    3 ჩ/კ შავი პილპილი

    500გრ. ქათმის ფილე

    2 ს/კ სოიას სოუსი

    1 კბილი ნიორი (დაჭყლეტილი)

    1 ჩ/კ კოჭა

    3 ჩ/კ კარტოფილის ფქვილი

    100გრ. ვერმიშელი

    1 თავი ხახვი

    1 მწვანე ბულგარული წიწაკა

    1 წითელი ბულგარული წიწაკა

    1/4 ჭიქა ქათმის ბულიონი

    მარილი და პილპილი გემოვნებით

დაჭერით ქათმის ფილე, შეურიეთ სოიას სოუსი, ნიორი, კოჭა, კარტოფილის ფქვილი, მარილი და შავი პილპილი. დაახურეთ თავსახური და შედგით მაცივარში 2 საათით.

მოხარშეთ ვერმიშელი, გადაწურეთ და ოდნავ შეწვით მცირე რაოდენობის ზეთში.

გახურებულ ვოკს დაასხით ზეთი და აბრუნეთ ისე, რომ ცხიმი მის მთელ ზედაპირს მოედოს. შეწვით ქათმის ფილე საშუალო ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. გადმოიღეთ ქაღალდის პირსახოცზე რომ დაიწრიტოს. ხელახლა გააცხელეთ ვოკი, დაამატეთ 1 სუფრის კოვზი ზეთი, ხახვი, ბულგარული წიწაკა და მოშუშეთ დარბილებამდე. დაამატეთ შემწვარი ქათამი, ვერმიშელი და აურიეთ ყველაფერი ერთმანეთს ძალიან მაღალ ცეცხლზე.

0

ავტორი: