11:27:25     01-03-2012
ცხვრის ხორცი კარტოფილით
მასალა:
2 კგ ცხვრის ხორცი
12 ცალი კარტოფილი
დაფქული კვლიავი
პილპილი
მარილი გემოვნებით
კარტოფილი გავთალოთ, გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ საწურში. დაჭრილ ცხვრის ხორცს მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, ჩავაწყოთ კარტოფილთან ერთად საწურში და გადავაფაროთ სველი ტილო. ავავსოთ ქვაბი 2/3 წყლით, ზემოდან დავადგათ საწური, დავაფაროთ თავსახური (თავსახურს დავადოთ სიმძიმე დუღილის დროს რომ არ აიწიოს) და წყალი ავადუღოთ. ვხარშოთ ხორცი და კარტოფილი ორთქლზე 2 საათის განმავლობაში. მაგიდასთან მივიტანოთ ცხლად. მაგიდასთან ცალკე მივიტანოთ პატარა ჯამში მოთავსებული დაჭრილი კვლიავისა და მარილის ნარევი, ხორცის ნაჭრების ამოსავლებად.
0