ძროხის ხორცი ჩინურად ძროხის ხორცი ჩინურად />


  11:27:12     23-02-2012

ძროხის ხორცი ჩინურად

a15420.jpg

მასალა:

    1კგ ძროხის ხორცის რბილობი

    3/4 ჭიქა ქათმის ხორცის ბულიონი

    6 კბილი ნიორი

    1 ს/კ კოჭა (დაფქვილი)

    1 ს/კ სოიას სოუსი

    2 ჩ/კ ყავისფერი შაქარი

    1 ს/კ კარტოფილის ფქვილი

    1 ს/კ ცივი წყალი

    3 ცალი ხახვი

    2 მწვანე ბულგარული წიწაკა

    მარილი და პილპილი გემოვნებით

დაჭერით ძროხის ხორცი ძალიან თხელ ნაჭრებად. შეურიეთ ბულიონი, ნიორი, სოიას სოუსი, ყავისფერი შაქარი. ცივ წყალში გახსენით კარტოფილის ფქვილი; დაამატეთ ბულიონს. დაჭრილი ხორცი ამოავლეთ ამ ნაზავში, დაამატეთ მარილი, პილპილი და შედგით მაცივარში 10 წუთით.

გაწურეთ ხორცი. მარინადი შეინახეთ. გახურებულ ვოკს დაასხით 2 სუფრის კოვზი ცხიმი და აბრუნეთ ისე, რომ ის მთელ ზედაპირს მოედოს. დაადეთ ძროხის ხორცი და შუშეთ 2 წუთის განმავლობაში. დაამატეთ დიდ ნაჭრებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, ხახვი და მოასხით შენახული მარინადი. შუშეთ საშუალო ცეცხლზე თავდახურული 3-5 წუთის განმავლობაში, სანამ სოუსი არ გასქელდება. მიირთვით შემწვარ ბრინჯთან ერთად.

0

ავტორი: