ქამა სოკო ბერძნულად ქამა სოკო ბერძნულად />


  11:53:24     22-02-2012

ქამა სოკო ბერძნულად

a15358.jpg

მასალა:

120 გ სოკო

50 გ წყალი

5 გ თეთრი ღვინო

25 გ ზეთი

5 გ ლიმონის წვენი

დაფნის ფოთოლი

პილპილი- მარილი

ავურიოთ ერთმანეთს წყალი, თეთრი ღვინო, ზეთი, ლიმონის წვენი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში. გასუფთავებული სოკო დავჭრათ ოთხ ნაწილად, ჩავაყაროთ მომზადებულ ნახარშში და ვხარშოთ 6-8 წუთის განმავლობაში. მაგიდასთან მივიტანოთ ცივი.

0

ავტორი: