რატატუი რატატუი />


  13:03:22     09-02-2012

რატატუი

a14922.jpg

მასალა:

    3 ცალი დიდი ბულგარული წიწაკა

    2-3 ცალი პატარა ყაბაყი

    2 თავი ხახვი

    2-3 ცალი ბადრიჯანი

    თითო ძირი ძირა და რეჰანი

    5 ცალი პამიდორი

    გემოვნებით – ოხრახუში და მარილი

სიგრძეზე ოთხად გაჭრილი ბადრიჯანი მსხვილად დაჭერით. წვრილად დაჭერით წიწაკა. ზეთში მოშუშეთ მრგვლად დაჭრილი ხახვი, დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი წიწაკა, მოაყარეთ მარილი, დაუმატეთ ყაბაყი და ბადრიჯანი, ნიორი, სუნელები და ჩაასხით 1/2 ჭიქა წყალი.

ბოლოს ჩაუმატეთ კანგაცლილი და დაჭრილი პამიდორი, დაახურეთ ხუფი და შუშეთ ისევ 20 წუთის განმავლობაში.

მიირთვით შემწვარ ხორცთან, თეთრ პურთან და წითელ ღვინოსთან ერთად.

0

ავტორი: