ყაურმა ალუჩითა და ლიმონით ყაურმა ალუჩითა და ლიმონით />


  11:13:48     20-01-2012

ყაურმა ალუჩითა და ლიმონით

a14383.jpg

მასალა:

    280 გ ცხვრის ხორცი

    30 გ ერბო

    50 გ ხახვი

    30 გ ალუჩა

    1/6 ლიმონი

    0,1 გ ზაფრანა

    0,1 პილპილი

    მარილი-გემოვნების მიხედვით

ცხვრის ხორცი დავჭრათ 20 -25 გრ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი და შევწვათ. შემდეგ დავუმატოთ ბულიონი, ზაფრანა, ალუჩა და მოვხარშოთ მომზადებამდე.

მაგიდასთან მიტანის წინ ზემოდან დავაწყოთ ლიმონის ნაჭრები.

0

ავტორი: