ცხვრის მწვადი ცხვრის მწვადი />


  11:55:34     06-01-2012

ცხვრის მწვადი

a14021.jpg

მასალა:

 ცხვრის ხორცი – 1 კგ.

 ხახვი – 3 თავი (100 გრამი)

 ძმარი – 2 სუფრის კოვზი

 ოხრახუში – 1 კონა

 მარილი – გემოვნებით

ერთი კილოგრამი საკმაო სიმსუქნის ცხვრის ხორცი დავჭრათ და ჩავაწყოთ ფენებად ღრმა ჭურჭელში, რომელშიც ძმარი უნდა ჩაისხას. ფენებს შორის მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი, ქინძი და ოხრახუში, დავახუროთ სახურავი და ასე დავტოვოთ 3-4 საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე  და შევწვათ ჩვეულებრივი სიფრთხილით. მარილი მხოლოდ შამფურზე აგების დრო მოვაყაროთ. ლანგარზე რომ დავაწყობთ, მაშინ მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილი უმი ხახვი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

0

ავტორი: