შემწვარი წიწილა იაპონურად შემწვარი წიწილა იაპონურად />


  13:38:16     20-12-2011

შემწვარი წიწილა იაპონურად

a13533.jpg

მასალა:

1 წიწილა

30 გ ნაღების კარაქი

30 გ თეთრი ღვინო

მარილი

1 კონა ოხრახუში

პილპილი

200 გ კარტოფილი

წიწილა დავჭრათ ნაჭრებად და შევწვათ ცხიმში. მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავასხათ ცოტაოდენი ბულიონი, თეთრი ღვინო, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და რამოდენიმე წუთი დავდგათ ნელ ცეცხლზე. კერძი მივირთვათ შემწვარ კარტოფილთან ან კარტოფილის პიურესთან ერთად.

0

ავტორი: