შამფურზე შემწვარი კურდღელი შამფურზე შემწვარი კურდღელი />


  12:35:15     16-12-2011

შამფურზე შემწვარი კურდღელი

a13396.jpg

მასალა:

1 ცალი კურდღელი

1 ჯამი ტყემლის წვენი

მარილი გემოვნების მიხედვით

კურდღელი გავატყავოთ, გამოვშიგნოთ და გავრეცხოთ, მოვაცილოთ თავი და ფეხები მოვაყაროთ მარილი გარედან და შიგნიდან, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ შუა ცეცხლზე. შემწვარი კურდღელი დავჭრათ ან შეიძლება მთლიანად მივიტანოთ სუფრაზე. მასთან ერთად მივიტანოთ ტყემლის წვენი.

0

ავტორი: