ყაურმა ალუჩითა და ლიმონით ყაურმა ალუჩითა და ლიმონით />


  11:30:08     15-12-2011

ყაურმა ალუჩითა და ლიმონით

a13351.jpg

მასალა:

280 გ ცხვრის ხორცი

30 გ ერბო

50 გ ხახვი

30 გ ალუჩა

1/6 ლიმონი

0,1 გ ზაფრანა

0,1 პილპილი

მარილი-გემოვნების მიხედვით

ცხვრის ხორცი დავჭრათ 20 -25 გრ ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავუმატოთ დაჭრილი ხახვი და შევწვათ. შემდეგ დავუმატოთ ბულიონი, ზაფრანა, ალუჩა და მოვხარშოთ მომზადებამდე. მაგიდასთან მიტანის წინ ზემოდან დავაწყოთ ლიმონის ნაჭრები

0

ავტორი: