ანჩოუსის სალათა ბადრიჯნის სალსათი ანჩოუსის სალათა ბადრიჯნის სალსათი />


  10:56:57     26-11-2011

ანჩოუსის სალათა ბადრიჯნის სალსათი

a12708.jpg

მასალა:

ბადრიჯანი - 2 ცალი;

ბულგარული - 2 ცალი;

მწვანე ხახვი - 2 თავი;

ნიორი - 2 კბილი;

ანჩოუსი (ხამსა) დამარილებული და ზეთში შენახული - 100 გრ;

ბადრიჯანი გარეცხეთ და გაჭერით შუაზე, მოაყარეთ მარილი და დაასხით წყალი. 30 წუთში გაწურეთ, გაახურეთ ღუმელი 200 გრადუსზე და შედგით ცოტა ზეთ-მოსხმული ბადრიჯნები შესაწვავად. საჭიროა დაახლოებით 1 საათი;მბულგარული და ხახვი  დაჭერით, გაარჩიეთ ნიორიც; როცა ბადრიჯნები ძალიან რბილი იქნება, გამოიღეთ და აცალეთ გაგრილება; შემდეგ ყველაფერი ერთად დააბლენდერეთ. გადაიტანეთ ლამაზ ლანგარზე და შემოაწყვეთ ზემოდან  ანჩოუსები; შედგით მაცივარში გასაცივებლად და შემდეგ მიირთვით.

perfectcook.org

0

ავტორი: