შემწვარი თევზი პომიდვრით
/>
დეტალური ძიება
ქართული
English
მენიუ
სიახლეები
პოლიტიკა
"პრეზიდენტი ისეთი იქნება, როგორსაც საქარ...
"ძლიერმა საქართველომ" ცესკოს საპარლამენტ...
14 დეკემბერი – "ოცნების" თვითგამოცხადებუ...
"თუ რამეს უნდა ვითხოვდეთ დღეს ოპოზიციისგ...
ბიზნესი
საქართველოს ბანკის წარმომადგენელმა Mone...
თიბისი კონცეპტი თბილისის საერთაშორისო კი...
საქართველოს ბანკის მხარდაჭერით, „თბილისი...
თიბისის ტექ გუნდმა საერთაშორისო ღონისძიე...
საზოგადოება
"ბედნიერი ერი", "კოსმოპოლიტიზმი და პატრი...
"შეხლა-შემოხლა იყო, ჯოხს ურტყამდნენ პოლი...
ანექსირებული დონეცკის ე.წ. უზენაესმა სას...
დღეიდან, მოსახლეობისა და სასოფლო-სამეურნ...
კრიმინალი
სოფელ ომალოში, სახლის სარდაფში, ჭერზე დ...
პანკისის ხეობის სოფელ დუისში კაცი დაჭრეს...
დაკავებულია ქალი, რომელიც ნარკოტიკულ საშ...
თბილისში, კაცმა ყოფილ პარტნიორს სოციალურ...
რეგიონები
აფხაზ ჩინოვნიკს კორონავირუსთან ბრძოლაში ...
სოფელ ნიგოზასთან მომხდარ ავტოსაგზაო შემთ...
სამოქალაქო აქტივისტებმა სტალინის გამზირს...
რუსმა ოკუპანტებმა ტახტისძირიდან ქართველი...
მსოფლიო
დავით მურაჩაშვილი- რატომ ჰქონდა მხატვა...
რუსეთში მეექვსე კლასელმა ბავშვმა სკოლაშ...
Apple-მა, რუსეთში, ტექნიკის გაყიდვა შეწყ...
კიევში რუსმა დივერსანტებმა ერთი ოჯახის 3...
სხვა
კონფლიქტები
გურმანი
რეკლამა
გურმანი
შემწვარი თევზი პომიდვრით
10:10:00     28-10-2011
Share
შემწვარი თევზი პომიდვრით
მასალა: კალმახის ფილე – 400 გრამი, პომიდორი – 2 ცალი, ნიორი – 2 კბილი, მწვანილი (კამა, ოხრახუში) – თითო-თითო კონა, ყველი – 70 გრამი, ფქვილი – 1 სუფრის კოვზი, მარილი, პილპილი, ზეითუნის ზეთი თევზის ფილე გავჭრათ ორ ნაწილად, წავუსვათ მარილი და თითოეული ნაჭერი ამოვავლოთ ფქვილში. მომზადებული ფილე შევწვათ ზეითუნის ზეთში ორივე მხარეს, ორ-ორი წუთის განმავლობაში. პომიდვრები დავმდუღროთ, გავაცალოთ კანი, გავჭრათ შუაზე და მოვაყაროთ მარილი. შევწვათ ზეთში ორივე მხარეს, დაჭრილ ორ კბილ ნიორთან ერთად. ფორმაში მოვათავსოთ თევზი, მწვანილი და პომიდვრები. ყველი მსხვილ სახეხზე გავხეხოთ და მოვათავსოთ პომიდვრების ზემოდან. მზადდება 160-180 გრადუს ტემპერატურაზე 15-20 წუთის განმავლობაში. მომზადებული კერძი თეფშებზე გავაფორმოთ ცოცხალი მწვანილით.
0
ავტორი:
//=$web_root?>