ყველის სალათი

  12:35:07     31-08-2011

მასალა:

თეთრი ან შავი პური - 100 გრამი

კვერცხი - 2 ცალი

ყველი - 150-200 გრამი

ნიორი - 2 კბილი

კიტრი - 2 ცალი

მაიონეზი

მომზადების წესი:

პური დავჭრათ კუბებად და გავხუხოთ მცენარეულ ზეთში. ყველი გავხეხოთ. კიტრი გავასუფთაოთ და დავჭრათ განივად რამდენიმე ნაწილად. კვერცხი მოვხარშოთ და გავხეხოთ. ნიორი დავაქუცმაცოთ ან დავჭყლიტოთ. ინგრედიენტები ერთმანეთში ავურიოთ და დავუმატოთ მაიონეზი.