პიურე ირლანდიურად
10:30:10     21-07-2011
მასალა:
1 კილოგრამი კარტოფილი
2 სუფრის კოვზი კარაქი
½ ჭიქა ნაღები
მარილი, პილპილი გემოვნებით
მუსკატის კაკალი
300 გრამი ღორის ქონი
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდეგ მოვხარშოთ, დავსრისოთ, დავამატოთ ცოტა წყალი, რომელშიც ისე იხარშებოდა, კარაქი, მარილი და ცოტა მუსკატის კაკალი. კარტოფილის პიურე ავთქვიფოთ სათქვეფელათი, გადმოვიტანოთ თეფშზე და გავაფორმოთ ღორის ქონის და პურის შებრაწული კუბიკებით.