ქათმის გულის სალათი

  13:39:13     14-07-2011

მომზადება:

500 გრამი ქათმის გული

1 საშუალო ზომის ხახვი

მაიონეზი

1 სუფრის კოვზი 3 პროცენტიანი ძმარი

მარილი

წიწაკა

მომზადების წესი: შევწვათ ქათმის გულები, დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, მოვაყაროთ თხლად დაჭრილი ხახვი და სამი წუთით გავაჩეროთ ცეცხლზე. შემდეგ დავამატოთ ერთი სუფრის კოვზი ძმარი და ერთი წუთის შემდეგ წვენი გადავღვაროთ. შემდეგ დავამატოთ მარილი, ავურიოთ და მოვასხათ მაიონეზი.