ანცაკსი – შვრიის ორცხობილა

  10:41:34     11-06-2011

მასალა:

125 გრამი ფქვილი

125 გრამი შაქარი

125 გრამი გამდნარი კარაქი

125 გრამი შვრია

125 გრამი ქოქოსის თხილი

ნახევარი ჩაის კოვზი მშრალი საფუარი

1 სუფრის კოვზი ბადაგი

ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, გავაკეთოთ მცირე ზომის ბურთულები, მოვათავსოთ ტაფაზე და ზემოდან ოდნავ დავაწვეთ, რომ ბურთულებმა კვერების ფორმა მიიღოს. ვაცხოთ დაბალ ცეცხლზე, 15 წუთის განმავლობაში.