ანანასის შემწვარი ნაჭრები

  10:41:04     17-05-2011

მასალა:

8 ნაჭერი ანანასი

1 ჭიქა ხორბლის ფქვილი

 

1 ცალი კვერცხი

 

1 სუფრის კოვზი შაქარი

 

საჭმელი სოდა დანის წვერით

 

1/8 ლიტრი რძე

 

ცხიმი

კონსერვირებული ანანასის ნაჭრები კარგად გავაშროთ. მომზადებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ თხევადი ცომი. ანანასის ნაჭრები ამოვავლოთ ამ ცომში და შევბრაწოთ ცხიმში (ცხიმი მთლიანად უნდა ფარავდეს ანანასს), მოოქროსფრო-მოყვითალო ფერის გაჩენამდე. მოვაყაროთ შაქრის პუდრა და ჯერ კიდევ თბილი მივიტანოთ სუფრაზე.