სოუსი “რობერი”
10:15:03     15-04-2011
მასალა: 2 სუფრის კოვზი გამდნარი კარაქი, 2 (ან მეტი, გემოვნების მიხედვით) სუფრის კოვზი 3 %-იანი ღვინის ძმარი, 3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ხახვი, ნახევარი ჩაის წიქა წითელი სოუსი, 1 ჩაის კოვზი მდოგვი, ნახევარი ჩაის ჭიქა წვრილად დაჭრილი ქორფა კიტრი, 2 ჩაის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
კარაქში მოვშუშოთ ხახვი, 5 წუთის განმავლობაში. დავასხათ ძმარი, დავამატოთ წითელი სოუსი და ნელ ცეცხლზე ვშუშოთ. შემდეგ ჩავამატოთ მდოგვი და კარგად ავურიოთ. გადმოვდგათ მაშინათვე და ჩავამატოთ კიტრი და ოხრახუში.