ფენოვანი ცომის მომზადების უსწრაფესი მეთოდი
14:04:57     10-02-2017
ინგრედიენტები:ფქვილი500 გ კარაქი ან მარგარინი200 გ კვერცხის გული1 ცალი მაწონი ან კეფირი100 მლ მწიკვი მარილი
1. ფქვილში ხელით აკეპეთ მარგარინი (ან კარაქი), დაუმატეთ მარილი.
2. ჩაასხით კეფირი ან მაწონი, დაუმატეთ კვერცხის გული და მოზილეთ ცომი. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ცომი მაშინვე, უკეთესია, თუ გაახვევთ ცელოფანში და მოათავსებთ 10-15 წუთი მაცივარში .
ამ ცომისგან გამოდის მინიმუმ 3 ლითნის ფირფიტა ჰაეროვანი ორცხობილა. კარგი არგუმენტია იმისათვის, რომ შეინახოთ ეს რეცეპტი!
1. ფქვილში ხელით აკეპეთ მარგარინი (ან კარაქი), დაუმატეთ მარილი.
2. ჩაასხით კეფირი ან მაწონი, დაუმატეთ კვერცხის გული და მოზილეთ ცომი. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ცომი მაშინვე, უკეთესია, თუ გაახვევთ ცელოფანში და მოათავსებთ 10-15 წუთი მაცივარში .
ამ ცომისგან გამოდის მინიმუმ 3 ლითნის ფირფიტა ჰაეროვანი ორცხობილა. კარგი არგუმენტია იმისათვის, რომ შეინახოთ ეს რეცეპტი!