გერმანული ბლინები
15:59:56     01-08-2016
რეცეპტის ინგერდიენტები:
- 6 კვერცხი
- 1 ჭიქა რძე
- 1 ჭიქა ფქვილი
- ½ სუფრის კოვზი მარილი
- 3 სუფრის კოვზი კარაქი
~ მომზადების წესი ~
1. დიდ თასში, მიქსერით ერთმანეთში ათქვიფეთ კვერცხი, ფქვილი, რძე და მარილი, ნაზი და ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.
2. გაადნეთ კარაქი და წაუსვით გამოსაცხობ ფორმას. გამოსაცხობი ფორმის სიმაღლე მინიმუმ 5 სმ მაინც უნდა იყოს, რადგან ცომი ცხობის დროს აიწევს.
3. გააცხელეთ ღუმელი 200C-ზე და აცხვეთ 20 წუთის მანძილზე.
შენიშვნა: არ გამოაღოთ ღუმელი ცხობის დროს.