როგორ მივანიჭოთ საახალწლო "ოლივიეს" განსაკუთრებული გემო?

  22:53:13     20-12-2015

სადღესასწაულო სუფრაზე სალათი „ოლივიე“ დიასახლისების ხშირი არჩევანია. მაგრამ როგორ მივცეთ ამ უკვე ტრადიციულ კერძს განსაკუთრებული გემო და არომატი? 

„გემრიელია.ჯი“ ასეთ რჩევას გვთავაზობს:

ამისთვის, სალათში რამდენიმე წუთით მოათავსეთ ლიმონის ქერქი. ეს მეთოდი მაიონეზით შეკმაზულ კერძებს აძლევს არა მარტო საინტერესო არომატს, არამედ ერთგვარად აახლებს კიდეც მათ გემოს.