ქაშაყისა და ვაშლის კანაპე - რეცეპტი თევზის მოყვარულებისათვის
22:49:32     01-12-2015
ინგრედიენტები:
ცხარე ქაშაყის 7 ფილე;
300 მლ. არაჟანი;
1 ს.კ დიჟონის მდოგვი;
2 ჩ.კ შაქარი;
1 ც. ვაშლი;
1 ს.კ ვაშლის ძმარი;
„ხლებცი“ ან კრეკერი.
მომზადება:
დაჭერით ფილე არც ისე დიდ, ერთნაირი ზომის ნაჭრებად;
თხლად გახეხილი ვაშლი შეურიეთ არაჟანს, მდოგვს, ძმარსა და შაქარს. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.
მოასხით ქაშაყს ეს სოუსი და დატოვეთ რამდენიმე საათით. მოამზადეთ პატარა ბუტერბროდი-კანაპე ქაშაყითა და ვაშლის სოუსით, სურვილისამებრ გააფორმეთ მწვანილით.
გაეცანით შემდეგ საახალწლო კერძს: ხილის მწვადი ბეკონით