ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი
02:07:37     31-03-2015
ინგრედიენტები:
საქონლის ხორცი
500 გ (შეიძლება ღორის უცხიმო ხორციც)
ნაღები 10-20%
100 მლ
ხახვი
1 თავი
ლიმონის ცედრა
გემოვნებით
პამიდორი
2 ცალი
მარილი და პილპილი
ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის. დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და ცოტა ასცდეს კიდეც.
მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი
ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის. დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და ცოტა ასცდეს კიდეც.
მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი