ქოთანში მომზადებული უნაზესი ხორცი

  02:07:37     31-03-2015

ინგრედიენტები: საქონლის ხორცი 500 გ (შეიძლება ღორის უცხიმო ხორციც) ნაღები 10-20% 100 მლ ხახვი 1 თავი ლიმონის ცედრა გემოვნებით პამიდორი 2 ცალი მარილი და პილპილი
ხორცი მოზრდილ ნაჭრებად დავჭრათ , როგორც მწვადისთვის. დავამატოთ ნაღები, კანგაცლილი, დაჭყლეტილი პამიდორი, რგოლებად დაჭრილი ხახვი, მარილი, პილპილი ცედრა. კარგად ავურიოთ და გადავიტანოთ შესაბამისი ზომის ქოთანში . დავასხათ მდუღარე წყალი, ისე რომ ხორცი კარგად გაფაროს და ცოტა ასცდეს კიდეც. 
მოვამზადოთ ღუმელში 200-220 გრადუსზე დაახლოებით 60-70 წუთი