მხლოვანები მწვანილით და ნიგვზით - განსხვავებული გემო
23:51:10     29-03-2015
ინგრედიენტები:
მზა საფუვრიანი ცომი
400-500 გ
ყველი
300 გ
სასურველი მწვანილი
150 გ
კვერცხი
1
დაჭრილი ნიგოზი
2 ს.კ
მოამზადეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი ან თავად შეიძინეთ დაახლოებით 400-500 გ
ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით.
გაამზადეთ სასურველი მწვანილი: ჭარხლის ფოთლები, ისპანახი, კამა ან რაც მოგწონთ...
კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველს, დაამატეთ კვერცხი და ნიგოზი. კარგად აურიეთ.
ცომი გაყავით 4-6 ნაწილად. გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ გულსართი. გამოაცხეთ მშრალ ტაფაზე, შემდეგ წაუსვით კარაქი.
მოამზადეთ ჩვეულებრივი საფუვრიანი ცომი ან თავად შეიძინეთ დაახლოებით 400-500 გ
ყველი გახეხეთ ან დაფხვენით.
გაამზადეთ სასურველი მწვანილი: ჭარხლის ფოთლები, ისპანახი, კამა ან რაც მოგწონთ...
კარგად გარეცხეთ, გააშრეთ და დაჭერით. შეურიეთ ყველს, დაამატეთ კვერცხი და ნიგოზი. კარგად აურიეთ.
ცომი გაყავით 4-6 ნაწილად. გააბრტყელეთ და ჩაუდეთ გულსართი. გამოაცხეთ მშრალ ტაფაზე, შემდეგ წაუსვით კარაქი.