ვერმიშელის წვნიანი

  13:35:02     14-10-2014

    რეცეპტის ინგრედიენტები:

        1 ლიტრა წყალი
        3 სუფრის კოვზი მარილი
        400 გრამი კარტოფილი
        1 ჭიქა ვერმიშელი
        1 ცალი ბულგარული წიწაკა
        3 ცალი პამიდორი
        1 ცალი ლიმონი
        მწვანილი

~ მომზადების წესი ~

1. ვჭრით კარტოფილს და ვხარშავთ მარილიან წყალში.

2. როცა მორბილდება, ანუ ნახევრად მოიხარშება, ვუმატებთ ვერმიშელს და გახეხილ პამიდორს.

3. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა. 3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ სასურველი მწვანილი.

4. 5 წუთის შემდეგ გამორთეთ ქურა და დაუმატეთ ერთი მთელი ლიმონის წვენი. მოურიეთ და გემიელად მიირთვით, სანამ ცხელია!

რეცეპტის ინგრედიენტები:

1 ლიტრა წყალი3 სუფრის კოვზი მარილი400 გრამი კარტოფილი1 ჭიქა ვერმიშელი1 ცალი ბულგარული წიწაკა3 ცალი პამიდორი1 ცალი ლიმონიმწვანილი

~ მომზადების წესი ~

1. ვჭრით კარტოფილს და ვხარშავთ მარილიან წყალში.

2. როცა მორბილდება, ანუ ნახევრად მოიხარშება, ვუმატებთ ვერმიშელს და გახეხილ პამიდორს.

3. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა. 3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ სასურველი მწვანილი.

4. 5 წუთის შემდეგ გამორთეთ ქურა და დაუმატეთ ერთი მთელი ლიმონის წვენი. მოურიეთ და გემიელად მიირთვით, სანამ ცხელია!