ვერმიშელის წვნიანი
13:35:02     14-10-2014
რეცეპტის ინგრედიენტები:
1 ლიტრა წყალი
3 სუფრის კოვზი მარილი
400 გრამი კარტოფილი
1 ჭიქა ვერმიშელი
1 ცალი ბულგარული წიწაკა
3 ცალი პამიდორი
1 ცალი ლიმონი
მწვანილი
~ მომზადების წესი ~
1. ვჭრით კარტოფილს და ვხარშავთ მარილიან წყალში.
2. როცა მორბილდება, ანუ ნახევრად მოიხარშება, ვუმატებთ ვერმიშელს და გახეხილ პამიდორს.
3. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა. 3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ სასურველი მწვანილი.
4. 5 წუთის შემდეგ გამორთეთ ქურა და დაუმატეთ ერთი მთელი ლიმონის წვენი. მოურიეთ და გემიელად მიირთვით, სანამ ცხელია!
1 ლიტრა წყალი
3 სუფრის კოვზი მარილი
400 გრამი კარტოფილი
1 ჭიქა ვერმიშელი
1 ცალი ბულგარული წიწაკა
3 ცალი პამიდორი
1 ცალი ლიმონი
მწვანილი
~ მომზადების წესი ~
1. ვჭრით კარტოფილს და ვხარშავთ მარილიან წყალში.
2. როცა მორბილდება, ანუ ნახევრად მოიხარშება, ვუმატებთ ვერმიშელს და გახეხილ პამიდორს.
3. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა. 3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ სასურველი მწვანილი.
4. 5 წუთის შემდეგ გამორთეთ ქურა და დაუმატეთ ერთი მთელი ლიმონის წვენი. მოურიეთ და გემიელად მიირთვით, სანამ ცხელია!
რეცეპტის ინგრედიენტები:
1 ლიტრა წყალი3 სუფრის კოვზი მარილი400 გრამი კარტოფილი1 ჭიქა ვერმიშელი1 ცალი ბულგარული წიწაკა3 ცალი პამიდორი1 ცალი ლიმონიმწვანილი~ მომზადების წესი ~
1. ვჭრით კარტოფილს და ვხარშავთ მარილიან წყალში.
2. როცა მორბილდება, ანუ ნახევრად მოიხარშება, ვუმატებთ ვერმიშელს და გახეხილ პამიდორს.
3. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ ბულგარული წიწაკა. 3 წუთის შემდეგ დავუმატოთ სასურველი მწვანილი.
4. 5 წუთის შემდეგ გამორთეთ ქურა და დაუმატეთ ერთი მთელი ლიმონის წვენი. მოურიეთ და გემიელად მიირთვით, სანამ ცხელია!