მექსიკური სალსა
10:23:29     28-02-2011
მასალა: პომიდორი – 3 ცალი, ხახვი – 1-2 ცალი, ჩილი – 4 - 6 ცალი, მწვანილი – 1 შეკვრა, ცაცხვის წვენი – 2 ჩაის კოვზი, მარილი – 2 ჩაის კოვზი.
პომიდორი, ხახვი, ჩილი, ნიახური წვრილად დავჭრათ. ეს ყველა ინგრედიენტი ავურიოთ და დავამატოთ ცაცხვის წვენი და მარილი. გავაჩეროთ ერთი საათი. სოუსი შეგვიძლია შევინახოთ მაცივარში, დახურულ ჭურჭელში, ერთი კვირის განმავლობაში.