მაყვლის საწებელი ხორცეულისთვის
01:03:02     16-07-2014
ინგრედიენტები:
მაყვალი
500 გ
ნიორი
3 კბილი
ქინძი
დაფქული ქინძი
1/4 ჩ.კ
ხმელი სუნელი
1/2 ჩ.კ
მარილი
წითელი წიწაკა, დაფქული
მწიფე მაყვალი დაჭყლიტეთ და საცერში გაატარეთ წიპწის მოსაშორებლად. ნიორი და მარილი დანაყეთ და შეურიეთ მაყვალს. დაამატეთ სუნელები და დანაყილი ნედლი ქინძი. სოუსს უნდა ჰქონდეს ერთდროულად ტკბილ-მწარე გემო. ძალიან უხდება შემწვარ ან მოხარშულ ხორცეულს.
მწიფე მაყვალი დაჭყლიტეთ და საცერში გაატარეთ წიპწის მოსაშორებლად. ნიორი და მარილი დანაყეთ და შეურიეთ მაყვალს. დაამატეთ სუნელები და დანაყილი ნედლი ქინძი. სოუსს უნდა ჰქონდეს ერთდროულად ტკბილ-მწარე გემო. ძალიან უხდება შემწვარ ან მოხარშულ ხორცეულს.