გაპრანჭული კატლეტები
02:26:51     19-06-2014
500 გრ. ხორცის ფარშს დავამატოთ 2 თავი ხახვი,3 კბილი ნიორი, ცოტა პური,1
ცალი კვერცხი,ქინძი,მარილი და პილპილი. ეს ყველაფერი კარგად შევაზილოთ
ერთმანეთში და შემდეგ შევწვათ კატლეტები.
მოვამზადოთ საშუალო სისქის კარტოფილის პიურე.
თითოეული კატლეტის თავზე მოვათავსოთ პამიდორის თხელი ნაჭრები და შემდეგ კი,საკონდიტრო ტომრისა და ყვავილის ფორმის დახმარებით დავსვათ ლამაზად კარტოფილის პიურე.
ავიგოთ ერთი ცალი წითელი ბულგარული, დანის წვერით გამოვჭრათ პატარა გულები და გავაფორმოთ კატლეტები.
მოვამზადოთ საშუალო სისქის კარტოფილის პიურე.
თითოეული კატლეტის თავზე მოვათავსოთ პამიდორის თხელი ნაჭრები და შემდეგ კი,საკონდიტრო ტომრისა და ყვავილის ფორმის დახმარებით დავსვათ ლამაზად კარტოფილის პიურე.
ავიგოთ ერთი ცალი წითელი ბულგარული, დანის წვერით გამოვჭრათ პატარა გულები და გავაფორმოთ კატლეტები.