მწვანილებში მომზადებული არომატული თევზი
05:05:52     21-05-2014
ინგრედიენტები:
თევზი
800 გ
ოხრახუში
დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
ქინძი
დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
ცხარე წიწაკა
დაჭრილი, 1/2 ჭიქა
პამიდორი
წვრილად დაჭრილი, 1 ჭიქა
1 ლიმონის წვენი
ზეითუნის ზეთი
2 ს.კ
მარილი
თევზის ნაჭრები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და შემოვულაგოთ თევზს ზემოდან და გარშემო. შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და 30 წუთით.
სულ ესაა - მარტივი, სწრაფი და არომატული. თევზი ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის.
თევზის ნაჭრები ჩავდოთ ღუმელის ფორმაში. ყველა დანარჩენი ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და შემოვულაგოთ თევზს ზემოდან და გარშემო. შევდოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და 30 წუთით.
სულ ესაა - მარტივი, სწრაფი და არომატული. თევზი ძალიან წვნიანი და ნაზი გამოდის.