სასარგებლო კულინარიული რჩევები
00:35:41     14-04-2014
რამდენიმე რჩევა, რომელიც სამზარეულოში გამოგადგებათ!
• ხარშვისას ბრინჯს დაამატეთ 1 კოვზი ძმარი - ის ქათქათა და ფანტია გახდება.
• თუ არაჟანს ცოტაოდენ რძეს შეურევთ, წამოდუღებისას, სოუსში, აღარ აიჭრება.
• მოშუშვისას რომ კომბოსტო არ გაყავისფრდეს, დაჭრილს ჯერ მდუღარე გადაავლეთ, შემდეგ ყინულოვანი ცივი წყალი. კარგად გაწურეთ და მოშუშეთ.
• ხარშვის ბოლოს ყავას მარილის ორიოდე კრისტალი დაამატეთ და განსაკუთრებულ გემოს შეიძენს.
• თეთრი ღვინის შეცვლა კერძში შეგიძლიათ ცოტაოდენ ძმარში გახსნილი 2 ნატეხი შაქრით.
• მაიონეზის შეცვლა სალათებში შეგიძლიატ არაჟნით, რომელშიც წინასწარ გაქნით მოხარშული კვერცხის გულს და 1 ჩაის კოვზ მდოგვს.
• კისელის მომზადებისას კენკრის არომატი და ცოცხალი ფერი რომ შეინარჩუნოთ, ჯერ მისგან წვენი გამოწურეთ, მოხარშეთ გამოწურული ხილი შაქართან და სახამებელთან ერტად და ბოლოს, ცეცხლის გარეთ დაამატეთ წვენი.
• ხარშვისას ბრინჯს დაამატეთ 1 კოვზი ძმარი - ის ქათქათა და ფანტია გახდება.
• თუ არაჟანს ცოტაოდენ რძეს შეურევთ, წამოდუღებისას, სოუსში, აღარ აიჭრება.
• მოშუშვისას რომ კომბოსტო არ გაყავისფრდეს, დაჭრილს ჯერ მდუღარე გადაავლეთ, შემდეგ ყინულოვანი ცივი წყალი. კარგად გაწურეთ და მოშუშეთ.
• ხარშვის ბოლოს ყავას მარილის ორიოდე კრისტალი დაამატეთ და განსაკუთრებულ გემოს შეიძენს.
• თეთრი ღვინის შეცვლა კერძში შეგიძლიათ ცოტაოდენ ძმარში გახსნილი 2 ნატეხი შაქრით.
• მაიონეზის შეცვლა სალათებში შეგიძლიატ არაჟნით, რომელშიც წინასწარ გაქნით მოხარშული კვერცხის გულს და 1 ჩაის კოვზ მდოგვს.
• კისელის მომზადებისას კენკრის არომატი და ცოცხალი ფერი რომ შეინარჩუნოთ, ჯერ მისგან წვენი გამოწურეთ, მოხარშეთ გამოწურული ხილი შაქართან და სახამებელთან ერტად და ბოლოს, ცეცხლის გარეთ დაამატეთ წვენი.