ქათმის ხორცი ბასკურად - ძალიან არომატული და გემრიელი
05:02:48     18-02-2014
ინგრედიენტები:
ქათმის ფილე
600 გ
ტკბილი წიწაკა, სხვადასხვა ფერის
3
ნივრის კბილი
3
ზეითუნის ზეთი
წითელი წიწაკა, დაფქული
მარილი
დაჭერით ქათმის ხორცი ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.
ტკბილი წიწაკები გარეცხეთ, ამოაცალეთ თესლი და ზოლებად დაჭერით.
ტაფაზე, ზეტში მობრაწეთ ნივრის მთლიანი კბილები, დაამატეთ ქათმის ნაჭრები. რომ დაიბრაწება, დაჭრილი წიწაკაც დაამატეთ და განაგრძეთ შუშვა დამატებით 5 წთ, თან ხშირად ურიეთ.
დაასხით ძალიან ცოტა წყალი, დააფარეთ თავზე და დაბალ ცეცხლზე კიდევ 10 წუთი შუშეთ.
მიირთვით ცხელ-ცხელი, ბრინჯის გარნირთან ერთად
დაჭერით ქათმის ხორცი ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და წიწაკა.
ტკბილი წიწაკები გარეცხეთ, ამოაცალეთ თესლი და ზოლებად დაჭერით.
ტაფაზე, ზეტში მობრაწეთ ნივრის მთლიანი კბილები, დაამატეთ ქათმის ნაჭრები. რომ დაიბრაწება, დაჭრილი წიწაკაც დაამატეთ და განაგრძეთ შუშვა დამატებით 5 წთ, თან ხშირად ურიეთ.
დაასხით ძალიან ცოტა წყალი, დააფარეთ თავზე და დაბალ ცეცხლზე კიდევ 10 წუთი შუშეთ.
მიირთვით ცხელ-ცხელი, ბრინჯის გარნირთან ერთად