ღორის ნეკნების მწვადი
19:18:52     25-01-2014
ინგრედიენტები:
ღორის ნეკნები
1 კგ
სოიოს სოუსი
4-6 ს.კ
ხახვი
3-4 ცალი
მარილი და პილპილი
დაფნის ფოთოლი
ნეკნები დავამატინადოთ სოიოს სოუსში, ხახვში, პილპილში, მარილში და დავტოვოთ 1-2 საათი. შემდეგ გადავიტანოთ ტაფაში, დავაფაროთ ფოლგა და 1.5 საათი შევდგათ გახურებულ ღუმელში.
ბოლო 20-25 წუთი ვწვათ ფოლგის გარეშე, რომ კარგად დაიბრაწოს
ნეკნები დავამატინადოთ სოიოს სოუსში, ხახვში, პილპილში, მარილში და დავტოვოთ 1-2 საათი. შემდეგ გადავიტანოთ ტაფაში, დავაფაროთ ფოლგა და 1.5 საათი შევდგათ გახურებულ ღუმელში.
ბოლო 20-25 წუთი ვწვათ ფოლგის გარეშე, რომ კარგად დაიბრაწოს