ხორც-შებუიანი ქადისკვერი
02:06:49     17-01-2014
მასალა: პურის ფქვილი, ახალი ხორცი, ჭყინტი ყველი, ერბო, შებუ (ღანძილი)
მომზადების წესი: წყლითა და საფუვრით მოვზილოთ ცომი. ამოვაგუნდაოთ. წვრილად დაჭრილ ხორცს და დაფხვნილ ყველს დავუმატოთ ცოტა ერბო და დაკეპილი შებუ. ეს გულსართი ჩავდოთ ცომში და გამოვაცხოთ.
მომზადების წესი: წყლითა და საფუვრით მოვზილოთ ცომი. ამოვაგუნდაოთ. წვრილად დაჭრილ ხორცს და დაფხვნილ ყველს დავუმატოთ ცოტა ერბო და დაკეპილი შებუ. ეს გულსართი ჩავდოთ ცომში და გამოვაცხოთ.