ისპანახი ზეთით

  11:37:23     03-01-2014

მ ა ს ა ლ ა:
ისპანახი – 1 კ.გ;
ზეთი – 3-4 ს.კ;
ხახვი - 3-4 თავი;
მწვანილი – 3-3 ძირი;
მარილი, პილპილი– გემოვნებით.

მომზადება:

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ, გადავიღოთ საწურზე, გავაციოთ და ხელით
გავწუროთ.

ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ზეთში, დავუმატოთ გაწურული ისპანახი,
დავასხათ კიდევ ზეთი და მოვხრაკოთ.

შევანელოთ ქინძით, ოხრახუშით, კამით, პილპილით, მარილით.