შაურმა

  03:47:37     25-12-2013

მასალა:

ძროხის ან ქათმის ხორცი
ხახვი, ნიორი
მაიონეზი, არაჟანი
ოხრახუში
კიტრი, პომიდორი, კომბოსტო
მარილი, წიწაკა
ლავაში (სომხური)

მომზადება:

აურიეთ არაჟანი და მაიონეზი. ძალიან წვრილად დაჭერით ოხრახუში.
შეაერთეთ ყველა ინგრედიენტი და კარგად ათქვიფეთ ბლენდერით.

დაჭერით ხახვი და ნიორი და მოათვსეთ სოუსში.

შებრაწეთ 20 გრამიან ნაჭრებად დაჭრილი ხორცი. მოაყარეთ მარილ და პილპილი.

დაჭერით კიტრი და კომბოსტო - სიგრძეზე, პომიდორი - პატარა კუბებად
(სასურველია პომიდორებს წინასწარ მოაშოროთ კანი და თესლი). მოაყარეთ მარილი.

გაჭერით ლავაში სიგანეზე, ჩადეთ მასში შებრაწული ხორცი,
წვრილად დაჭრილი კიტრი, პომიდორი და კომბოსტო, ასევე სოუსი. შეახვიეთ კონვერტის მსგავსად.