ვაშლის კრუასანი

  08:57:00     07-12-2013

საჭირო მასალები/ხელსაწყოები:

    250გრ. კრუასანის მზა ცომი
    2 ს.კ. დაჭრილი თხილი
    5 ს.კ. ვაშლის ხილფაფა
    1 ჩ.კ. შაქარი

საფეხურები

    1 გააბრტყელეთ კრუასანის ცომი, დაჭერით თანაბარი ზომის ექვს სამკუთხედად.
    2 ვაშლის ხილფაფას სურვისამებრ შეურიეთ ცოტა დაფქული დარიჩინი ან მიხაკი, წაუსვით ცომის ნაჭრებს და განიერი მხრიდან გადაახვიეთ.
    3 დაჭრილ თხილს შეურიეთ შაქარი და ცოტა დარიჩინი და მოაყარეთ კრუასანებს , ღუმელი გააცხელეთ 200 C-მდე , გამზადებული კრუასანები პერგამენტიან ფირფიტაზე დააწყეთ და აცხეთ 12-15 წთ.