ბრინჯი და წითელი ლობიო იაპონურად

  05:48:45     28-10-2013

მასალა:

    400 გ. ხმელი ლობიო
    400 გ. ბრინჯი
    მარილი გემოვნებით

ბრინჯი კარგად გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ ცივი წყალი, მივიყვანოთ ადუღებამდე და შემდეგ ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 20-30 წუთით. ლობიო მოვხარშოთ ცალკე, დაახლოებით 1 საათის განმავლობაში, შემდეგ გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში ბრინჯთან ერთად, დავამატოთ მარილი და ვხარშოთ ორივე ერთად 1 საათის განმავლობაში.