ნამცხვარი “მაზურკა” ქიშმიშით

  05:47:25     28-10-2013

მასალა:

    3 ცალი კვერცხი
    1 ჩაის ჭიქა შაქარი
    1 ჩაის ჭიქა ქიშმიში
    1 ჩაის ჭიქა ფქვილი
    1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
    დანის პირი საჭმელი სოდა

ნამცხვარი "მაზურკა" ქიშმიშით

"მაზურკა" ქიშმიშით

სამი კვერხის გული და ცილა გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქართან, გათეთრდებამდე. შემდეგ დავუმატოთ 1 ჩაის ჭიქა კარგად გარეცხილი და გამშრალებული ქიშმიში, 1 ჭიქა მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი, 1 ჭიქა ფქვილი, დანის პირი საჭმელი სოდა. ავურიოთ, დავასხათ ერბოწასმულ ტაფაზე ან ალუმინის დაბალ ქვაბში და 20 წუთით შევდგათ ღუმელში.