
ნამცხვარი “მაზურკა” ქიშმიშით
05:47:25     28-10-2013
მასალა:
3 ცალი კვერცხი
1 ჩაის ჭიქა შაქარი
1 ჩაის ჭიქა ქიშმიში
1 ჩაის ჭიქა ფქვილი
1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
დანის პირი საჭმელი სოდა
ნამცხვარი "მაზურკა" ქიშმიშით
"მაზურკა" ქიშმიშით
სამი კვერხის გული და ცილა გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქართან, გათეთრდებამდე. შემდეგ დავუმატოთ 1 ჩაის ჭიქა კარგად გარეცხილი და გამშრალებული ქიშმიში, 1 ჭიქა მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი, 1 ჭიქა ფქვილი, დანის პირი საჭმელი სოდა. ავურიოთ, დავასხათ ერბოწასმულ ტაფაზე ან ალუმინის დაბალ ქვაბში და 20 წუთით შევდგათ ღუმელში.
3 ცალი კვერცხი
1 ჩაის ჭიქა შაქარი
1 ჩაის ჭიქა ქიშმიში
1 ჩაის ჭიქა ფქვილი
1 ჩაის ჭიქა ნიგოზი
დანის პირი საჭმელი სოდა
ნამცხვარი "მაზურკა" ქიშმიშით
"მაზურკა" ქიშმიშით
სამი კვერხის გული და ცილა გავთქვიფოთ 1 ჩაის ჭიქა შაქართან, გათეთრდებამდე. შემდეგ დავუმატოთ 1 ჩაის ჭიქა კარგად გარეცხილი და გამშრალებული ქიშმიში, 1 ჭიქა მსხვილად დაჭრილი ნიგოზი, 1 ჭიქა ფქვილი, დანის პირი საჭმელი სოდა. ავურიოთ, დავასხათ ერბოწასმულ ტაფაზე ან ალუმინის დაბალ ქვაბში და 20 წუთით შევდგათ ღუმელში.