შემწვარი ძროხის ხორცი სოკოთი
11:05:48     23-10-2013
მასალა:
400 გრამი საქონლის მჭლე ხორცი1/2 ჩაის ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო120 გრამი ქამა სოკო4 სუფრის კოვზი ზეთიპილპილი და მარილი გემოვნებითსაქონლის ხორცი დაჭერით 2 სმ. სისქის ნაჭრებად. დაბეგვეთ, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და შეწვით ზეთში.ხორცი გადმოიღეთ ლანგარზე. შეწვისას დარჩენილ ცხიმს დაუმატეთ ღვინო, თხლად დაჭრილი ქამა სოკო და შუშეთ 15 წუთით.ხორცს მოასხით სოკოს სოუსი და გარნირად გამოიყენეთ შემწვარი ან მოხარშული კარტოფილი.
400 გრამი საქონლის მჭლე ხორცი1/2 ჩაის ჭიქა წითელი მშრალი ღვინო120 გრამი ქამა სოკო4 სუფრის კოვზი ზეთიპილპილი და მარილი გემოვნებითსაქონლის ხორცი დაჭერით 2 სმ. სისქის ნაჭრებად. დაბეგვეთ, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და შეწვით ზეთში.ხორცი გადმოიღეთ ლანგარზე. შეწვისას დარჩენილ ცხიმს დაუმატეთ ღვინო, თხლად დაჭრილი ქამა სოკო და შუშეთ 15 წუთით.ხორცს მოასხით სოკოს სოუსი და გარნირად გამოიყენეთ შემწვარი ან მოხარშული კარტოფილი.