ტრადიციული ტირამისუ

  05:21:21     18-10-2013

მასალა:

    500გ. მასკარპონე
    4ც. კვერცხი
    100გ. შაქრის პუდრა
    250გ. ფხვიერი ნამცხვარი “სავოიარდი” (ლედის თითები)
    1ჭ. მაგარი ხსნადი ყავა
    1ჭ. ღვინო “მარსალა”
    კაკაო

ტრადიციული ტირამისუ

ტრადიციული ტირამისუ

კვერცხის გულებისა და შაქრის ფხვნილის გოგლიმოგლს შეურიეთ აზელილი მასკარპონე, ბეზე და თქვიფეთ ჰაეროვანი მასის მიღებამდე.
ნამცხვარი ამოავლეთ ცივი ყავისა და ღვინის ნარევში. დაალაგეთ ერთ ფენად, მოასხით კრემის ნაწილი, ზემოდან კვლავ მოაწყვეთ ნამცხვარი და მოასხით კრემის დარჩენილი მასა.
ბოლოს, მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი და შვიდი საათით შედგით მაცივარში.