სალათა “პაულო”

  13:33:37     08-01-2011

მასალა: ერთი ბადრიჯანი, სამი ბულგარული წიწაკა, სამი პომიდორი, ერთი ხახვი, ოხრახუში, 2-3 სუფრის კოვზი ზეთი, ძმარი

ბადრიჯანი და ბულგარული წიწაკა კარგად გარეცხეთ და შეწვით. წიწაკას თესლი ამოაცალეთ, ბადრიჯანთან ერთად დაჭერით ჯერ სიგრძეზე, შემდეგ სიგანეზე და თასში ჩააწყვეთ. ზემოდან მოაყარეთ დაჭრილი ხახვი, პომიდორი, ოხრახუში, მარილი, მოასხით ძმარი და ზეთი და ფრთხილად აურიეთ. სუფრაზე მიტანის წინ შეგიძლიათ წვრილად დაჭრილი ნიორიც მოაყაროთ.