შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი
08:04:51     18-09-2012
მასალა:
ლეღვიო 3–4 ც.
შოკოლადი 100–150გრ.
კარაქი 20 გრ.
მოხალული მიწის თხილი ან ნიგოზი 100გრ.
მომზადება:
ლეღვი გავჭრათ 4 ნაწილად. შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შემდეგ დავამატოთ კარაქი და კარგად ავურიოთ. მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ ლეღვის ნაჭრები, მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, მოვაყაროთ დაფქვილი მიწის თხილი და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში).