შოკოლადში ამოვლებული ლეღვი

  08:04:51     18-09-2012

მასალა:

ლეღვიო 3–4 ც.

შოკოლადი 100–150გრ.

კარაქი 20 გრ.

მოხალული მიწის თხილი ან ნიგოზი 100გრ.

მომზადება:

ლეღვი გავჭრათ 4 ნაწილად. შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შემდეგ დავამატოთ კარაქი და კარგად ავურიოთ. მომზადებულ მასაში ამოვავლოთ ლეღვის ნაჭრები, მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, მოვაყაროთ დაფქვილი მიწის თხილი და შევინახოთ მაცივარში (საყინულეში).