ზებრა

  08:38:43     17-09-2012

მასალა:

კვერცხი 5ც.

შაქარი 2 ჩ/ჭ.

კარაქი 100გრ.

არაჟანი 1 ქილა

პურის ფქვილი 2 ჩ/ჭ.

სოდა ძმრით 1/2 ჩ/კ.

კაკაო 5 ს/კ.

მომზადება:

კვერცხისგან და შაქრისგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავამატოთ კარაქი, არაჟანი, ფქვილი, სოდა ძმრი და ავურიოთ კარგათ. მიღებული მასა გავყოთ ორ ნაწილად, ერთში ავურიოთ კაკაო. შემდეგ ქვაბში ჩავაფინოთ ქაღალდი, წავუსვათ ცხიმი, დავასხათ 1 ს/კ. თეთრი შუაში, შემდეგ 1 ს/კ. შავი ცომი და ა.შ.

ბოლოს შევდგათ აირღუმელში და გამოვაცხოთ ნელ ცეცხლზე.