ლავაშის პიცა

  08:35:22     14-09-2012

მასალა:

მრგვალი ლავაში

ძეხვი 200გრ.

ყველი 100გრ.

მაიონეზი 2–3ს/კ.

კეჩუპი 2–3ს/კ.

პომიდორი, კამა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაიონეზს დავამატოთ კეჩუპი, წიწაკა, მარილი, ცოტა დაჭრილი კამა, კარგად ავურიოთ და წავუსვათ ლავაშს, შემდეგ მოვაწყოთ დაჭრილი ძეხვი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოვრთოთ დაჭრილი პომიდორით, მოვაყაროთ დაჭრილი კამა, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, შევდგათ აირღუმელში და ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე 15–20 წუთის განმავლობაში.