ბადრიჯანი ნიგვზით და ხაჭოთი

  08:21:17     04-09-2012

მასალა:

ბადრიჯანი 2–3ც.

ხაჭო 200გრ.

ნიგოზი 100გრ.

არაჟანი 1–2 ს/კ.

ნიორი 3–4 კბილი

ზეთი შესაწვავად

კამა. რეჰანი, ქინძი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ თხლად სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ 5–10 წუთი, შემდეგ გავწუროთ და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. შეწვის შემდეგ თითოეულ ნაჭერზე მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი და გადავახვიოთ რულეტისებურად.

 

შიგთავსის მომზადება:

ნიგოზი და ნიორი დავაბლენდეროთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, არაჟანი, ხაჭო, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ.