მაკარონი ქათმის ხორცით

  09:01:58     29-08-2012

მასალა:

მაკარონი 200 გრ.

ხახვი 4 თავი

ქათმის ხორცი 100გრ.

ნაღები 100მლ.

ზეთი შესაწვავად.

კარაქი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მაკარონი მოვხარშოთ მარილიან წყალში. ქათმის ხორცი დავჭრათ ძალიან წვრილად და შევწვათ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ვთუშთ 2 წუთი, დავამატოთ ნაღები და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე სქელი კონსისტენციის მიღებამდე, შემდეგ დავამატოთ მოხარშული მაკარონი (მაკარონს ცივი წყალი არ გადვავლოთ) კარგად ავურიოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან და მოვასხათ გამდნარი კარაქი.