ჩახოხბილი ხოხობი

  08:39:29     21-08-2012

მასალა:

ხოხობი 1ც.

ხახვი 5 თავი

ერბო 5 ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული ხოხობი ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ (წვის პროცესში წავუსვათ მარილ–წყალი, შემდეგ როდესაც შეიწოვს მარილს, წავუსვათ ერბო და კარგად შევბრაწოთ. კუბიკებად დაჭრილი ხახვი შევწვათ ერბოში, დავასხათ 2 ჭიქა წყალი, მოვაყაროთ 1 ს/კ. მარილი და როდესაც წამოდუღდება, მომზადებულ მასაში ჩავაწყოთ დაჭრილი ხორცი, ვადუღოთ 10 წუთი და გადმოვდგათ. (სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ ნაშარაბი ან ძმარი გემოვნებით).