ბოსტნეულის სალათა

  09:32:20     04-08-2012

მასალა:

500გრ. პომიდორი

300გრ. კიტრი

300გრ. ბულგარული წიწაკა

სალათის ფოთლები.

სოუსისთვის:

1 ჩ/კ. მდოგვი

3 1 ს/კ. ძმარი

2 კბილი ნიორი

100 მლ. მცენარეული ზეთი

მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

სასურველ ფორმაზე მოვათავსოდ დაჭრილი სალათის ფურცელი, დავუმატოთ  პატარა კუბიკებად დაჭრლი პომიდორი, კიტრი ბულგარული წიწაკა კარგად ავურიოთ და მოვასხათ სოუსი.

სოუსის მომზადება:

მდოგვი, მარილი, წიწაკა, გატარებული ნიორი  ავურიოთ ერთმანეთში, დავუმატოთ ზეთი, ძმარი და კარგად ავურიოთ.