ფეტვის სუპი
08:11:09     24-07-2012
მასალა:
ფეტვი 100გრ.
წყალი 2,5 ჭიქა
რძე 3 ჭიქა
შაქარი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ფეტვი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი და გავაჩეროთ 1 საათი, შემდეგ წყალი გადავასხათ, ფეტვი ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და მოვხარშოთ, შემდეგ დავასხათ ადუღებული რძე, დავამატოთ მარილი, შაქარი, ავურიოთ და ვხარშოთ 5–7 წუთი, მომზადების შემდეგ გავაჩეროთ 15–20 წუთი და შემდეგ მივირთვათ.