შემწვარი წიწილა

  10:00:10     07-07-2012

მასალა:

    2 ცალი წიწილა

    3 სუფრის კოვზი ერბო

    1 სუფრის კოვზი ფქვილი

    2 ჩაის ჭიქა პომიდვრის წვენი

    100 გრამი ხახვი

    მოსაყრელად ქინძი

    გემოვნების მიხედვით მარილი

წიწილები შევწვათ ტაფაზე და ზედ ცოტა ერბო მოვასხათ. წვრილად დაჭრილი ხახვი

ორ სუფრის კოვზ ერბოში მოვხრაკოთ ქვაბში,შემდეგ დავასხათ 2 ჩაის ჭიქა ახალი

პომიდვრიდან გამოწურული წვენი,ვადუღოთ 10 წუთს, შევადუღოთ ერბოში მოშუშული 1 სუფრის კოვზი ფქვილი. წვენი დავასხათ ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ირგვლივ მოვუწყოთ წიწილის ხორცი და მივიტანოთ სუფრაზე.